Main menu

Pages

Een vrouw vraagt ​​om donaties voordat ze uit de auto wordt gestolen

AURORA, Colorado (KDVR) – Kloppen op een deur voor donaties bleek een geval van diefstal te zijn dat op camera was vastgelegd.

Michel Slover had nooit gedacht dat hij een persoonlijke introductie zou krijgen van een vrouw die van hem zou stelen. De dief kwam weg met niets meer dan een doos schroevendraaiers, maar met de manier waarop de dingen escaleerden, wil hij dat iedereen het zelf kan zien en gewaarschuwd wordt.

Op klaarlichte dag opende Slover zijn zijdeur voor een vrouw die om donaties van ingeblikt voedsel vroeg.

“Ik was net de syllabus aan het schrijven en er werd geklopt”, zei Slover. ‘Ze zei dat zij en een paar meisjes in de hoek zaten en dat ik eten had? Ik zei dat ik op dit moment niets heb en dat ik het ga kopen, en ze is vertrokken. Ik dacht dat ze wegging.’

Even later kreeg Slover een melding op zijn telefoon van zijn beveiligingscamera’s.

“Ze kwam langs mijn auto en ik heb een paar schoenen en een set schroevendraaiers gestolen”, zei hij.

De videoclip toont een vrouw die met schoenen en schroevendraaiers naar zijn garage loopt, waar wat spullen lagen. Je ziet de vrouw in een zwart-wit sweatshirt schoenen laten vallen en een schroevendraaier.

‘Ze deed de schroevendraaier en de laarzen aan, begon dingen te verplaatsen, pakte de schroevendraaierset weer op, maar liet de laars achter en vertrok,’ zei Slover. ‘Ik denk dat de schoenen misschien niet in haar geïnteresseerd waren.’

Waar Slover in geïnteresseerd is: Waarschuw anderen voor deze donatiestunt, in de hoop te voorkomen dat het escaleert tot iets sinisters.

‘Ik weet zeker dat ze de kruk probeerde te gebruiken voordat ik bij de deur was,’ zei hij. “Ik denk echt dat ze naar het huis zou zijn gekomen of probeerde het huis klaar te maken. Ik had haar misschien uitgenodigd voor ingeblikt voedsel, ik weet het niet echt. Ik wil er niet het ergste van denken, maar dan steelt ze van mij.”

De FOX31-datadesk keek van januari tot augustus van dit jaar naar autodiefstalnummers in de Aurora. In 2019 doorlopen alle meldingen.

Comments